Miks naha koorimine on vajalik?

Naha koorimine on vajalik igale nahatüübile. See on protseduur, millele pole vastast! Pärast koorimist on tunne, et nahk elab ja hingab ning kõik järgnevad hooldustooted on kiirema ja tõhusama mõjuga. Eriti hästi toimib naha koorimine vananemise ennetamisel ja vananemisilmingute vähendamisel. Samuti aitab koorimine pärssida vistrike teket ja ühtlustada nahatooni. 
Inimese nahk uueneb iga 28 päeva tagant, mis tähendab, et aeg-ajalt tuleb nahalt eemaldada sinna kogunenud pindmisi ja surnud naharakke. Koorimisel on palju kasutegureid. Naha koorimine on eelkõige vajalik naha uuenemisprotsessi ergutamiseks, samuti aitab see tõhusalt vabaneda nahale kogunenud rasust ja mustusest. Kuna eemaldamata surnud naharakud ummistavad poore, ei pääse niiskus naha sügavamatesse kihtidesse, mistõttu moodustub sellele kare kiht ning tekib tuhm ja ebaühtlane jume. 
Koorimise toel paraneb naha ainevahetus, mirkovereringe ja toitainetega varustatus ning kõik see väljendub omakorda värskelt kooritud naha säras, värskuses ja nooruslikus välimuses. Koorimise abil kiireneb kollageeni süntees, paraneb naha toonus ja võivad väheneda ka pigmendilaigud. Samuti puhastab koorimine nahapoore, mille tulemusel muutub suurepooriline nahk siledamaks. 

KUI TIHTI TULEKS NAHKA KOORIDA?
Tavapäraselt soovitatakse normaalset, kuiva nahka koorida 1 kord nädalas. Rasuse naha puhul võiks koorida umbes 2 korda nädalas. Muidugi võib see sõltuda ka naha seisundist ja teie enda enesetundest. Kui pärast puhastamist on tunda, et nahk sõrmede all on kergelt kare, ebaühtlane, liivapaberi sarnase tekstuuriga, siis võikski koorimisrituaali ette võtta. 

MIKS VALIDA KOORIMISEKS SILKY FEEL SIIDIST KOORIMISKINNAS?
Silky Feel koorimiskinnas on käsitsi valmistatud 100% siidist. See koorib ja eemaldab surnud naharakud sealjuures nahka kahjustamata ja kriipimata, kasutades üksnes ainult sooja vett! Muid koorimiskreeme ja vahendeid ei ole üldse vajagi, et saavutada täiuslik tulemus. 
Siidist kooriv kinnas muudab naha äärmiselt pehmeks, sametiseks ja säravaks juba peale esimest kasutuskorda.
Koorimiskinnas:
- Ei kriimusta nahka;
- On taaskasutatav;
- Materjaliks unikaalne kookonitest saadud 100% puhas siid;
- Koorib nähtavalt surnud naharakud ja võltspäevituse;
- Sobib suurepäraselt kõigile nahatüüpidele.

Nahk on inimese suurim elund ning selle eest hoolitsemine peaks meie ilurituaalides olema tähtsaimal kohal!
Eelmine
Siidist koorimiskinnas on keskkonnasõbralik valik
Järgmine
Valutu & tõhus Karvaeemalduskristall

1 vastus

Email again:
Karmen 28. jaanuar 2024
Aitäh, väga kasulik lugemine.