Siidist koorimiskinnas on keskkonnasõbralik valik

Silky Feel siidist koorimiskinnas on keskkonnasõbralik, sest see on taaskasutatav ja vastupidav, ei ole vaja osta pidevalt uusi kehakoorijaid, nii vähendame jäätmete ja pakendite hulka. 

Siidist koorimiskinnas on valmistatud looduslikest ja biolagunevatest materjalidest ning toodetud vastutustundlikult. Siid on looduslik materjal, mis laguneb looduses kiiremini kui sünteetilised materjalid, mis võivad võtta sadu aastaid lagunemiseks.

Siid kui materjal on üsna vastupidav, mis tähendab, et kinnas kestab kaua, vähendades seeläbi jäätmete tekkimist. Kasutades siidist koorimiskinnast ei ole vaja osta pidevalt uusi kehakoorijaid ning seeläbi vähendame jäätmete ja pakendite hulka.

Siid on säästlik materjal, mis nõuab vähem ressursse kui paljud teised tekstiilid. Siidusspinnerite kasvatamine ja siidi tootmine nõuab vähem vett ja energiat kui enamik kunstkiude. Lisaks on siid pehme ja nahasõbralik materjal, mis ei põhjusta allergiaid ega ärritusi. Siidist koorimiskinnas sobib ka tundlikule nahale.

Kokkuvõttes võib öelda, et siidist koorimiskinnas on keskkonnasõbralikum valik kui paljud teised sünteetilised koorimiskindad ja koorivad kreemid/geelid. 


Järgmine
Miks naha koorimine on vajalik?

Vastused puuduvad

Email again: